Follow us:

Email: post@coachingkompetanse.no

GRATIS POWERNAP

Sliten, ufokusert, bekyrmet,

sovet for lite?


Last ned 15 min gratis powernap her og hent deg raskt inn


Om meg:


Jeg heter Cecilie Hunvik og jeg eier og driver Coaching Kometanse.


Jeg har jobbet profesjonelt med NLP Coaching siden 2010 og har undervist og holdt kurs siden 2012.


Coaching Kompetanse har som mål å levere den beste mulige coachutdanning for bedriftsledere/teamledere, HR ansatte og privatpraksiserende NLP Coacher.


Jeg har studert NLP Coaching hos Dr. Richard Bandler og The Society of NLP i USA TM og Coaching Kompetanse er en skole godkjent av disse. Det betyr at pensum og metodikk er i tråd med den beste coaching utdannelse du kan få, også internasjonalt.


Alle som studerer hos Coaching Kompetanse får ved fullført utdanning sertifiseringer signert av Dr. Richard Bandler, John La Valle og meg selv.


Hos Coaching Kompetanse kan du velge mellom 3 dagers kurs, eller komplett utdanning, det tilrettelegger vi etter dine behov. Ta kontakt, så finner vi ut hva som passer best for deg.


Våre utdanninger går over ca 6 måneder og er avsluttende for hver gang, slik at du bestemmer selv om du bare vil lære grunnmuren, eller om du vil ta hele studieforløpet og bli NLP Coach TM.


Det er jeg som underviser på alle våre NLP studier, men det hender at vi har både gjesteforelesere og assistenter med på utdanningene. Disse varierer noe og nevnes ikke her.


Jeg har en bred og dyp erfaring fra privat næringsliv og politikk, i tillegg til min bakgrunn innen NLP Coaching og andre terapiformer. Før jeg startet Coaching Kompetanse jobbet jeg for H&M hvor jeg satt i ledergruppen for distansehandel med ansvar for den norske markedsavdelingen. Før det jobbet jeg i Neste Stopp hvor jeg drev butikk på Strømmen Storsenter, hadde ansvar for innkjøp og personal/ansettelser. De siste årene har jeg vært politisk aktiv og sitter i Kommunestyret for Fet Høyre. Jeg sitter også som Kvinnepolitisk ansvarlig i styret i Fet Høyre og deltar både i Fylkesstyret, Romeriksforum og i etableringen av det nye Lillestrøm Høyre. Det er derfor enkelt for meg å sette meg inn i hva hver enkelt student trenger av perspektiv og støtte ift bakgrunn, arbeisliv og hverdag. (For full CV, se Linked In.)


Privat har jeg samboer og til sammen 4 barn, hund, katt, stasjonsvogn og hytte på fjellet og er vel dermed ganske lik andre kvinner på min alder. Jeg trives aller best med slalomski på bena, men er heller ikke fremmed for langrennski, snowboard, joggesko og båtliv. Av stillesittende aktiviteter jobber jeg i disse dager med å illustrere en diktsamling.


Min aller største lidenskap i livet, er riktignok å utdanne og hjelpe andre. Det er det jeg er flinkest til og det er da jeg har det best.


Jeg håper at du vil velge Coaching Kompetanse som din samarbeidspartner, slik at vi får oppleve å jobbe sammen.

Kontaktinformasjon:


e-mail: post@coachingkompetanse.no


tlf: 41 44 74 71 De fleste dager underviser jeg, eller jobber en-til-en med klienter. Slike dager er det ikke alltid så lett å få tak i meg pr tlf, send da gjerne en sms, så kontakter jeg deg i en pause

Dr. Richard Bandler og meg i Orlando, USA

John La Valle og meg i Orlando, USA

Dette sier våre studenter om skolen:

 

* Det kan jeg varmt anbefale. NLP er et flott verktøy og den måte som Cecilie lærer det fra seg på, er helt fantastisk. Jeg kommer til å ta alle 3 NLP studier hos henne. Vennlig hilsen Casper Jørgensen


* Tusen takk kjære Cecilie for tre nye lærerike dager med deg! Jeg har lært å ha mer tillit til mine egne evner etter dette og det er et stort gjennombrudd for meg. Teknikkene vi har lært er jeg veldig begeistret for, de er varierte og effektive. Dette kommer jeg til å dra stor nytte av fremover i mine klientbehandlinger. Jeg lærer også mye av din raushet, du byr på deg sjøl og er vennligheten selv. Tusen takk! Varm klem


* Det gjør en forskjell, med små grep får du en bedre hverdag, du lærer å beskytte deg selv og ta vare på deg selv. Man kan gjøre en forskjell for andre mennesker.

 

* Vi lærer om interessante og spennende temaer, med ulike og inspirerende lærere, studiet har gitt meg mye og anbefales på det varmeste!

 

* Dette er et studie alle har godt av/nytte av.

 

* Modulen har derfor gitt meg svar på “hva jeg skal gjøre når jeg blir stor” og jeg vet jeg kan mestre.

 

* Gleder meg til hver dag jeg skal på skolen. Det gode miljøet hjelper du som lærer godt til å skape. Jeg har fått flere venner for livstid allerede og føler meg inkludert og at alt er veldig profesjonelt – både når det gjelder det faglige og taushetsplikt -samt bruk av tid. Tone Kvam

 

* Kjære Cecilie   Jeg er kjempefornøyd så langt i de kursene jeg har hatt. Jeg har kommet  i dyp kontakt med meg selv, blitt flinkere å slappe av. Tenker annerledes, merker jeg er i en stor endringsprosess som skremmer meg men samtidig gir meg en følelse av å være på riktig livsvei...gir meg mer selvtillit, mer livsglede. Jeg har møtt så vanvittig mange herlige personligheter, spennende mennesker på kursene. Med vennlig hilsen Kjersti

 

Licensed NLP Coaching Trainer TM

Licensed Trainer of Neuro-Linguistic Programming R

Licensed Provisional Trainer of Neuro-Lingusitic Progamming TM

Trenger du en-til-en coaching?


Du kan bestille time på dagtid mellom 10.00 og 16.00 på mitt kontor i Fetsund utenfor Lillestrøm, eller i Oslo sentrum. Klikk på linken nedenfor, så kommer du til bookingsiden:


https://ceciliehunvik.onlinebooq.net

Trenger du foredragsholder til et event eller møte?


Ring meg på 41447471, så finner vi ut av det.

Trenger du en utenfra for å gjøre en større jobb på personalsiden eller for å rydde i rutiner eller effektivitet?


Ring meg, så booker vi et møte for å kartlegge behov og legge en plan.


En-til-en coaching


Trenger du hjelp til å nå dine mål, til å prestere bedre på jobben eller innen idrett, har familielivet gått i stå, eller strever du med å føle deg glad og tilfreds?


Coaching hjelper deg å finne de beste løsningene og mulighetene.


Du tar alle avgjørelser og gjør jobben, jeg stiller de riktige spørsmålene, hjelper deg å se mulighetene, og er ved siden av deg i hele prosessen.


Jeg er utdannet NLP Coaching Trainer TM fra the Society of NLP i USA og har mange års erfaring med å jobbe med enkeltpersoner, familier, grupper og bedrifter.


Du kan booke time ved å klikke på linken nedenfor:


https://ceciliehunvik.onlinebooq.net

Kontaktinformasjon:

Cecilie Hunvik

Telefon: 41 44 74 71

E-mail: post@coachingkompetanse.no

Postadresse: Tofsrudveien 84, 1900  Fetsund

Besøksadresse: Skippergata 9, Oslo sentrum

Din komplette leverandør av kurs og utdanning innen Coaching


Hos Coaching Kompetanse kan du få komplett utdanning som NLP Coach TM, få kurs skreddersydd til din bedrift som gjennomføres på arbeidsplassen eller i våre lokaler, eller du kan komme på skolens 3 dagers kurs som er åpne for alle, både profesjonelle og private.


Er du interessert i kurs eller utdanning, finner du enkelt det du søker i hovedmenyen her på nettsiden. Ønsker du skredersydde kurs/foredrag er du hjertelig velkommen til å ta kontakt via telefon: 41447471

eller mail: post@coachingkompetanse.no


Jeg håper vi ses, i klasserommet, eller på din arbeidsplass.

COACHING KOMPETANSE

Flotte lokaler i Oslo sentrum, undervisningen gjennomføres som helgemoduler, eller på din egen arbeidsplass på dag/kveld dersom dere er flere enn 5 personer (egne priser gjelder for grupper, ta kontakt)

Copyright @ All Rights Reserved