Follow us:

Email: post@coachingkompetanse.no

COACHING KOMPETANSE

Flotte lokaler i Oslo sentrum, undervisningen gjennomføres som helgemoduler, eller på din egen arbeidsplass på dag/kveld dersom dere er flere enn 5 personer (egne priser gjelder for grupper, ta kontakt)

Coaching Kompetanse tilbyr utdanning for alle som vil bli flinkere til å lede seg selv og andre


Trenger du eller din bedrift kompetanse om hvordan å få personalet/teamene til å fungere godt, trives, være på lag og være produktive? Da kan det være lønnsomt å utdanne noen av de du allerede har på huset, fremfor å ansette nye. Coaching Kompetanse tilbyr utdanning innen coaching på tre nivåer, slik at du kan tilbasse studiet til dine/bedriftens behov.


Utdanningen tilbys i tre ledd som alle har avsluttende eksamen og sertifisering, slik at alle kan bestemme selv hvor lenge de vil studere og tilpasse det til bredriftens økonomiske ressurser.


Dette er hva Coaching Kompetanse tilbyr innen NLP coach utdanning:


All utdanning gjøres som helgemoduler fre-søn, men det er også mulig å få utdanningen utført på dagtid i bedriftens egne lokaler ved påmelding av minst 5 deltagere, disse deltagerne kan gjerne være fra flere bedrifter, om dere er flere små bedrifter på samme hus som vil gå sammen om et slikt prosjekt. Dette er studier som lett kan kombineres med jobb og en travel hverdag.


Lederkompetanse via NLP Practitioner


Dette studiet lærer deltagerne all basiskunnskap de trenger for å kunne jobbe med mennsker, motivere mennesker, hjelpe med endringsprosesser og sette gjennomførbare mål. På dette studiet jobber deltagerne mye med seg selv og hverandre, det er derfor også et bra studie for mennesker som trenger å jobbe med egne problemstillinger/begrensninger. Studiet gjennomføres fra august til desember og består av 5 helgemoduler, det er ingen opptakskrav. For flere detaljer se respektive side i menyen her på nettsiden.


Ta ledelse på alvor via NLP Master Practitioner


Dette er studiet for kompetanseheving av dine mellomledere og toppledere som trenger å bli flinkere til teambuilding og arbeidsmiljø. Dette semesteret jobber vi mot å gjøre deltagerne i stand til å coache andre på profesjonelt nivå og både pensum og metode er laget i henhold til dette. Studiet egner seg for alle som jobber med mennesker, i alle bransjer. Opptakskrav er fullført Lederkompetsne via NLP Practitioner. Studiet gjennomføres fra januar til juni og består av 4 helgemoduler. For flere detaljer se respektive side i menyen her på nettsiden.


Bli bedriftscoach via NLP Coach


Dette er studiet for deg som vil jobbe profesjonelt som NLP Coach enten på nåværende arbeidsplass eller i egen, privat praksis. Pensum dette semesteret handler om å trene deg til å bli profesjonell via mye praktisk arbeid, pensum er tilrettelagt for å trene deg til å arbeide med bedrifter og familier. Etter dette semesteret vil du oppleve å ha en bred og dyp plattform for å kunne lede mennesker, familier og bedrifter gjennom alle typer utfordringer og du vil å lært mye som du naturlig bruker i eget liv, hver eneste dag. Opptakskrav er fullført Ta ledelse på alvor via NLP Master Practitioner. Studiet gjennomføres som 6 kvelder og 1 helgemodul. For flere detaljer se respektive side i menyen her på nettsiden.


Nasjonalt og internasjonalt anerkjent skole


Grunnlegger Cecilie Hunvik har studert hos Richard Bandler og The Society of NLP i USA og alle som studerer hos Coaching Kompetanse får sine sertifiseringer fra USA. Skolen er også godkjent av NLH her i Norge noe som gjør at alle som studerer her får mulighet til å registere seg i NLH for å få yrkesforsikring og registrering som coach i Brønnøysundregisteret.


Kontaktinformasjon


Har du spørsmål om utdanning, kurs, en-til-en coaching eller skreddersydde opplegg for din bedrift?

Ta kontakt med Cecilie Hunvik

Telefon: 41 44 74 71

E-mail: post@coachingkompetanse.no

Postadresse: Tofsrudveien 84, 1900  Fetsund

Besøksadresse: Skippergata 9, Oslo sentrum


Godt lederkunnskap gir dyktige ledere, produktive team og velfungerende bedrifterGRATIS POWERNAP

Sliten, ufokusert, bekyrmet,

sovet for lite?


Last ned 15 min gratis powernap her og hent deg raskt inn


Copyright @ All Rights Reserved