Follow us:

Email: post@coachingkompetanse.no

COACHING KOMPETANSE

Flotte lokaler i Oslo sentrum, undervisningen gjennomføres som helgemoduler, eller på din egen arbeidsplass på dag/kveld dersom dere er flere enn 5 personer (egne priser gjelder for grupper, ta kontakt)

NLP PRACTITIONER TM

Grunnmuren innen NLP Coaching for deg som vil bruke coaching i arbeidslivet

Fagplan:


August modul 1:

23-25 august

Coachingens Grunnprinsipper


September modul 2:

20 september, ankring

21 september, strategiarbeid

22 september, gruppecoaching


Oktober modul 3:

OBS! Kveldsundervisning denne modulen 28-30 oktober 

Kl 16.15-20.45

Kommunikasjonsmodellen Meta Modellen TM


November modul 4:

15-17 november

Kommunikasjonsmodellen Milton Modellen TM


Desember modul 5:

13-15 desember

Målarbeid


Hjemmeeksamen:


Eksamenskrav:

1. Gjennomfør målcoaching av en medstudent, arbeidet leveres skriftlig som opptaksprøve til NLP Master Practitoner eller 4 uker etter siste studiedag

2. Lever bokrapport fra boken Get the Life You Want av Richard Bandler, boken er ikke inkludert i studieavgiften, leveres skriftlig på papir til skolen ved oppstart på NLP Master Practitioner

3. Lever film hvor du utfører 7 kjerneteknikker utvalgt fra skolen, leveres elektronsik via Dropbox eller YouTube

4. Skriftlig hjemmeeksamen, leveres skolen på papir ved oppstart av modul 5.


Sertifisering:

Coacing Kompentanse er en skole godkjent av Richard Bandler og The Society of NLP i USA. Det innebærer at alle som består eksamen får utdelt sertifisering som NLP Practitoner, signert av Richard Bandler, John La Valle og Cecilie Hunvik


Praktisk informasjon


Påmelding:

Du melder deg enkelt på i skjemaet ovenfor.


Betalingsfrist: 10 dager fra påmeldingsdato, du mottar mail med betalingslink ved påmelding.


Sted: Våre store, flotte undervisningslokaler ligger i Skippergata 9 i Oslo sentrum. Lokalene ligger rett ovenfor Operaen med kort vei til all kollektivtrafikk og nær flere parkeringshus. Du kan ser bilder av våre flotte lokaler her: http://coachingkompetanse.no/hjem/om%20nlp.html


Undervisningstid:

Fredag kveld: 16.15-20.45

Lørdag og søndag 10-16.30


Fravær: For å motta sertifiseringen fra USA stilles det et krav om 90% tilstedeværelse, det innebærer at studentene ikke kan ha mer enn 1 1/2 dag fravær for å motta sin sertifisering. Studenter som har mer fravær enn 1 1/2 dag er velkommen til å fortsette på studiet, men vil ikke motta sin sertifisering før tapte dager er tatt igjen neste semester. Studieavgift tilbakebetales ikke ved fravær, da alle deltagere får mulighet til å ta opp igjen tapte dager ved første mulighet. Dersom studenten venter mer enn et år med å ta igjen tapte dager, kreves det at studenten repeterer hele studiet, det kan da gjøres vederlagsfritt.


Studiereglement:

1. Alle studenter må være påmeldt innen første studiedag.

2. Studieavgiften skal betales i sin helhet 10 dager fra fakturadato for at studenten skal ha rett til studieplassen.

3. Studieavgift tilbakebetales ikke ved fravær, da studenter tilbys muligheten til å ta igjen tapte dager ved første anledning.

4. Sertifisering leveres ikke ut til studenter med mer enn 1 1/2 dager fravær.

5. Studenter med mer enn 1 1/2 dag fravær kan fortsette på studiet, men må ta igjen tapte dager før sertifisering deles ut.

5. Studenter må bestå sin eksamen for å motta sertifisering.

6. Skolen forbeholder seg retten til å flytte undervisningsdatoer og endre tider ved behov, studenter vil motta skriftlig beskjed ved flytting av dager eller tider. Ved behov kan også lokaliteter endres.

7. Skolen forplikter å gjennomføre studiet slik at alle studenter mottar sin sertifisering fra The Society of NLP.

8. Skolen forplikter seg til å levere undervisning og pensumlitteratur i tråd med hva som er beskrevet på studiets nettside. Ansvaret for selve læringen ligger hos studenten.

9. Ved å betale studieavgiften bekrefter studenten eller bedriften som melder studenten på, studiereglementet ovenfor.

10. Coaching Kompetanse eies av SolstadAkademiet.

11. Når du melder deg på studiet godtar du samtidig å stå på skolens mailingliste i perioden hvor du går på skolen. Dette for å sikre at du mottar all informasjon skolen ønsker å dele med deg. Når d har fullført studiet er du selv ansvarlig for å melde deg av vår mailingliste, dette kan gjøres ved å klikke på linken nederst på alle e-mailer fra skolen.


Pris:


Dersom du melder deg på i god tid før studiestart, kan du kvalifisere til Earlybird-rabatt, ta kontakt med din selger eller skolen for gjeldende earlybirdpriser.


Ta med en kollega/venn og spar mye

Er dere flere som vil studere sammen? Det kan dere spare mye på.


1 deltager kr 34.999,- pr deltager, ord.pris

2 deltagere kr 32.999,- pr deltager, dere sparer kr 2.000,- pr deltager

5 deltagere kr 29.999,- pr deltager, dere sparer kr 5.000,- pr deltager


Når dere melder dere på flere sammen, gjøres det ved å sende en e-mail til: post@coachingkompetanse.no med navn, adresse ,e-mail og telefonnummer til hver deltager. Hver deltager mottar så en faktura på sitt studiebeløp, dere er ikke sikret plass på studiet før alle har innbetalt studieavgiften. Studieavgiften forfaller 10 dager etter påmelding.


Pakkeløsning:

Vet du allered at du vil studere alle 3 semestre for å bli NLP Coach TM? Da sparer du kr 5.000,- pr semester. Altså en total innsparing på kr 15.000,- for 3 semestre. For å ta del i pakkeløsningsprisen, må du betale hele studieavgiften for alle 3 semestre ved påmelding. Påmeldingen er bindende og studieavgift tilbakebetales ikke dersom studenten av ulike årsaker ikke består eksamen i alle ledd frem til NLP Coach TM.

OBS! Pakkeløsning og Gruppepris kan ikke kombineres, du må velge den modellen som fungerer best for deg. For firmaer som ønsker et større forløp gjennomført i egne lokaler, ta kontakt med skolen eller skolens selgere for pris og plan for gjennomføring.

Kontaktinformasjon:

E-mail: post@coachingkompetanse.no

Telefon: 41 44 74 71 (Vi gjør oppmerksom på at telefonen ikke alltid er betjent på undervisningsdager. Send en sms med kontaktinfo og hva det gjelder, så vil du bli oppringt ved første mulige anledning.)

Besøksadresse: Skippergata 9, Oslo sentrum

Postadresse: SolstadAkademiet og Coaching Kompetanse, Tofsrudveien 84, 1900 Fetsund

Studiekontrakt/betingelser:


Informasjonen nedenfor er vår gjensidige studiekontrakt. Ved å melde deg på i skjemaet ovenfor bekrefter du at du har lest og forstått studiekontrakten/betingelsene i kolonnen nedenfor:

OBS! Før du melder deg på, sørg for at du leser og forstår vår gjensidige studiekontrakt som står i kolonnen under påmeldingsskjemaet.

Dette sier våre studenter om skolen:

 

* Det kan jeg varmt anbefale. NLP er et flott verktøy og den måte som Cecilie lærer det fra seg på, er helt fantastisk. Jeg kommer til å ta alle 3 NLP studier hos henne. Vennlig hilsen Casper Jørgensen


* Tusen takk kjære Cecilie for tre nye lærerike dager med deg! Jeg har lært å ha mer tillit til mine egne evner etter dette og det er et stort gjennombrudd for meg. Teknikkene vi har lært er jeg veldig begeistret for, de er varierte og effektive. Dette kommer jeg til å dra stor nytte av fremover i mine klientbehandlinger. Jeg lærer også mye av din raushet, du byr på deg sjøl og er vennligheten selv. Tusen takk! Varm klem


* Det gjør en forskjell, med små grep får du en bedre hverdag, du lærer å beskytte deg selv og ta vare på deg selv. Man kan gjøre en forskjell for andre mennesker.

 

* Vi lærer om interessante og spennende temaer, med ulike og inspirerende lærere, studiet har gitt meg mye og anbefales på det varmeste!

 

* Dette er et studie alle har godt av/nytte av.

 

* Modulen har derfor gitt meg svar på “hva jeg skal gjøre når jeg blir stor” og jeg vet jeg kan mestre.

 

* Gleder meg til hver dag jeg skal på skolen. Det gode miljøet hjelper du som lærer godt til å skape. Jeg har fått flere venner for livstid allerede og føler meg inkludert og at alt er veldig profesjonelt – både når det gjelder det faglige og taushetsplikt -samt bruk av tid. Tone Kvam

 

* Kjære Cecilie   Jeg er kjempefornøyd så langt i de kursene jeg har hatt. Jeg har kommet  i dyp kontakt med meg selv, blitt flinkere å slappe av. Tenker annerledes, merker jeg er i en stor endringsprosess som skremmer meg men samtidig gir meg en følelse av å være på riktig livsvei...gir meg mer selvtillit, mer livsglede. Jeg har møtt så vanvittig mange herlige personligheter, spennende mennesker på kursene. Med vennlig hilsen Kjersti

 

Dr. Richard Bandler og Cecilie Hunvik

John La Valle og Cecilie Hunvik

Velkommen til vår internasjonalt anerkjente coach utdannelse NLP Practitioner TM

 

Lærer på utdanningen er Grunnlegger Cecilie Hunvik. Hun er sertifisert NLP Coaching Trainer TM fra Richard Bandler og The Society of NLP TM i USA. Det innebærer at alle våre studenter får sine sertifiseringer signert av Richard Bandler, John La Valle og Cecilie Hunvik. Dette er altså en internasjonalt anerkjent utdannelse som gir mange muligheter både i Norge og i utlandet.

 

På denne utdanningen får du lære de viktigste grunnprinsippene innen NLP coaching og mental trening. Slik at du kan prestere bedre på jobb, hjelpe andre å prestere bedre og få et bedre og sunnere liv utenfor jobb.

 

I dette første semesteret lærer du alle grunnprinsippene innen coaching og vi bruker mye tid på praktisk arbeid med hverandre for å bli flinke til å bruke det dere lærer i praksis på arbeidsplassen. Spennende arbeidsverktøy du vil bli introdusert for i dette semesteret er coachingens grunnprinsipper med tilhørende praktiske øvelser, samtaleteknikker, målcoaching/tidsplanlegging, strategi, mindfulnes, selvhypnose og mange flere av NLP verktøyene.

 

Du lærer best ved å praktisere på deg selv og gjennom trening på medstudenter, derfor er dette en veldig praktisk utdannelse. For å være troværdig som NLP coach etter endt utdanning er det viktig at du selv har erfart hvor mye NLP coaching kan gjøre for hver enkelt.


Deltagelse på NLP Practitioner vil lære deg å sette mål og å forbedre dine egne og andres strategier.


For å prestere godt i livet, er det viktig at du er god til å både planlegge og gjennomføre, kaste ball med livet og balansere karriere, familie og egeninteresser. Derfor jobber vi mye på persolig plan i første semester.  


Dette er et lærerikt semester som vil ha stor påvirkning på din karriere og ditt private liv, du vil lære å prestere bedre på alle områder, kommunisere bedre og hente det beste ut av menneskene rundt deg, enten du vil bruke coaching i din jobb som leder, innen HR eller om du jobber med mennesker innen omsorg/skole/barnehage. Dette semesteret er også godt egnet for deg som vil studere NLP coaching av egen intreresse for å bedre eget liv.

 

Studiet gjennomføres i en kombinasjon mellom forelesning, øvelser og kollokvie.

 

Ved endt studie leveres en hjemmeeksamen, hvor du får vise fram mye av det du har lært og jobbet med ila semesteret, hvorpå du sertifiseres som NLP Practitioner fra the Society of Neuro-Linguistisk Programming i USA, denne sertifiseringen signeres av Richard Bandler medgrunnlegger av NLP, John La Valle, president of The Society of NLP TM og Cecilie Hunvik.

 

Les den detaljerte dag-for-dag planen her (endringer i planen kan forekomme):


Dag 1:

- Velkommen. Introduksjon av menneskene bak NLP og NLPs grunnleggere.

- Hva er NLP og hvordan ble NLP skapt

- NLPs Grunnpilarer

- Lær om sansene våre, hvordan hver enkelt bruker de og hvordan du som coach kan hjepe andre gjennom din kunnskap om sansene.

- Lær å lese mimikk og øyebevegelser


Dag 2:

- Lær å skape og bryte samhøringhet med andre og hvordan du leder andre

- Tren synssansen din

- Tolkning

- Reframing, se verden på en annen måte

- State/Tilstand

- Elisitere og Kalibrere = hvordan du "leser" kunden

- Økologi i det personlige liv

- Tidsforståelse In-time/Through time/Downtime/Uptime

- Assossiering, Dissossiering og Dobbel Dissossiering (dette er enklere enn det høres ut :)

- Inn i framtiden (Future Pace)

- Universelle modelleringsprosesser


Dag 3:

- NLPs kommunikasjonsmodell

- Sansearbeid (submodaliteter)

- Fokus

- Preframing

- De 4 stadier for læring

- Modell for gjennomføring av en NLP opplevelse

- Å jobbe med treningskandidater: Lekser, timebestilling og betaling. Journalføring, Tilbakemeldingsskjema, Taushetsplikt og møblering av kontoret.

- Utdeling av hjemmekompendiene "Start din egen bedrift" og "Markedsføring"


Dag 4:

- Ankring. Ankring er en arbeidsmetode hvor vi jobber med å forløse minner og følelser som har satt seg seg i din fysikk, i dine emosjoner og i ditt minne. Vi jobber også med å skifte fra en følelse til en annen, samt å bygge gode følelser og ressurser for framtiden.


Dag 5:

- Strategi, hva er det og hvordan kan vi bruke strategiarbeid praktisk i eget liv og i arbeidslivet?

- Grunnpillarene i strategiarbeid

- Mer av samme adferd gir mer av samme restulat

- Å kopiere strategier/modellering

- Kartlegging av strategier og Modellering (profesjonell herming :)

- Tote, lær å teste og forbedre strategiene dine og å komme videre når en strategi ikke fungerer

- Nyttige kartleggingsspørsmål


Dag 6

- Gruppecoaching

- Du får lære hvordan du kan jobbe bedre med å foreta gode valg for deg selv og hvordan du kan hjelpe andre med det samme. Her blir det mange praktiske øvelser.

- Vi jobber med "stolarbeid" en kraftfull metode til å løse opp i konflikter mellom mennesker som fungerer veldig bra i en-til-en arbeid, sorgarbeid og familiecoaching.


Dag 7:

- Grunnprinsippene innen Hypnoterapi i NLP

- Begreper å lære før du begynner med Hypnoterapi

- Innføring i Hypnoterapi

- Det bevisste sinn

- Det ubevisste sinn

- Hvorfor og hvordan fungerer Hypnoterapi

- Hjernebøler

- Tekniske hjelpemidler innen Hypnoterapi


Dag 8:

- Lær det hypnotearpeutiske språket, Milton Modellen, og hvordan du lager kraftfulle metaforer


Dag 9:

- Tren på praktisk bruk av Hypnoterapi, bl.a gjennom tidslinjearbeid og andre NLP øvelser, samt arbeid med traumer og fobier


Dag 10 og 11:

Du får lære NLPs komplette kommunikasjonsmodell Meta Modellen TM, samt Chunking som er en modell for hvordan vi ser på hendelser og opplevelser i forhold til fokus og størrelse. Disse modellene vil gi deg en helt ny forståelse av hvordan du kan bruke språket ditt for å bli forstått bedre, forstå andre bedre og hjelpe andre til nye og bedre resultater. Du får her lære mange virkningsfulle verktøy for gode, coachende samtaler.


Dag 12

Vi trener på NLP teknikker som passer til det du har lært fram til nå.


Dag 13 og 14

- Målarbeid

- Du introduseres til det å jobbe aktivt med målsetting, personlig og med andre

- Motivasjon

- Hvordan du setter velfungerende mål

- SMARTØF, en NLP modell for testing av mål

- Troer og Verdier som mennesker bærer i seg kan gagne eller hindre bæreren, her får du lære praktisk arbeid med troer og verdier og hvordan du kan bruke det bl.a i målarbeid

- Livshjul

- Tidslinje til bruk i målarbeid

- Øvelser som er nyttige i målarbeid


Dag 15

Eksamen :) Aldri før har eksamen vært mer morsom og lærerik. Studentene presenterer sitt modelleringsarbeid og vi jobber med praktiske øvelser. Dette er en eksamen du kan glede deg til.


Hjemmeeksamen:

1. Skriftlig hjemmeeksamen, leveres skolen på papir ved oppstart av modul 5.

2. Lever film hvor du utfører 7 kjerneteknikker utvalgt fra skolen, leveres elektronisk via Dropbox eller YouTube

3. Gjennomfør målcoaching av en medstudent, arbeidet leveres skriftlig som opptaksprøve til NLP Master Practitoner eller etter 4 uker, dersom du ikke planlegger å studere videre.

4. Lever bokrapport fra boken Get the Life You Want av Richard Bandler, boken er ikke inkludert i studieavgiften, leveres skriftlig på papir til skolen ved oppstart på NLP Master Practitioner

 

Coaching Kompetanse forbeholder seg retten til å gjøre endringer i dagsplanene underveis i studiet ved behov.

 

Praktisk informasjon/studiebetingelser:

 

Lærer på utdanningen: NLP Coaching Trainer TM Cecilie Hunvik

 

Studiestart/Varighet: Studiestart er august 2019 med avsluttende eksamen som levers siste modul.


Undervisningstid:

Fredag kveld: 16.15-20.45

Lørdag og søndag 10.30-16.30

 

Pris: 34.999,- studieavgiften forfaller 10 dager etter påmelding. Du er ikke sikret plass på studiet før studieavgiften er betalt. Vi har gode rabattordninger for deg som vil melde deg på alle 3 semestre på en gang, eller om dere er flere som vil studere sammen. Se i kolonnen til høyre eller kontakt skolen via mail til post@coachingkompetanse.no evt på tlf 41447471

 

Betaling: Du vil få faktura tilsendt betalingsinformasjon pr e-mail når du melder deg på.

 

Opptakskrav: Du må ha fylt 20 år og vise at du har et ønske og en drivkraft til å lære å coache deg selv eller andre. Du vil bli bedt om å skrive et opptaksbrev etter påmelding til kurset. Ta gjerne kontakt for mer informasjon via e-mail til: post@coachingkompetanse.no eller Tlf: 41 44 74 71

 

Fravær: Du kan ikke ha mer enn 10% fravær, altså 1 1/2 studiedag. Dersom du har mer fravær enn 10% får du selvfølgelig fortsette på studiet, men du vil ikke motta din sertifisering før du har tatt igjen de tapte dager neste studieår. Studieavgift tilbakebetales ikke ved fravær siden studenter med fravær får anledning til å ta igjen tapte dager ved neste semester. Dersom stundenten uteblir neste semester mister studenten muligheten til å ta eksamen, da det har gått for lang tid mellom læring og eksamen. Dersom studenten da vil ta opp eksamen ved en senere anledning er det mulig, studenten må da repetere hele studiet, men behøver ikke å betale studeavgift utover eksamensavgiften pålydende kr 2000,-.

 

Videre utdanning: NLP Practitoner TM er springbrettet for deg som vil lære å jobbe profesjonelt med NLP Coaching. Neste studie etter NLP Practitoner TM er NLP Master Practitoner TM hvor du får lære Life Coaching, Meta Programmering (hvordan å forstå og endre hvordan vi mennesker fungerer på dypere nivå), Hypnoterapi og Forhandlingsteknikk og SOAR modellen hvor du får lære å jobbe i hele hjernen. For å starte på NLP Master Practitoner TM må du ha fullført NLP Practitoner TM og levere personlig Målarbeid fra NLP Practitoner TM som opptaksprøve.


Etter fullført NLP Master Practitoner TM kan du fortsette og studere til NLP Coach TM og motta en sertifisering som åpner dører for deg profesjonelt både i Norge og internasjonalt, for innhold se egne sider for disse studiene.

 

Hjemmearbeid: Det forventes at du fordyper deg i fagmateriellet mellom hver modul via egenstudier og hjemmearbeid. Hjemmearbeidet leveres skriftlig hver gang vi møtes. Mengden hjemmearbeid og innleveringsoppgaver lar seg lett kombinere med en travel hverdag. Det forventes også at du leser en relevant bok fra en bokliste og skriver en bokrapport om denne i løpet av studiet, boken kjøper du selv, du har et helt år på deg til å gjennomføre dette. Alle studenter gjennomfører et Mål og Modelleringsarbeid som en del av sin eksamen, modelleringsarbeid er en form for profesjonell "herming" som er nyttig, lærerikt og morsomt. Dersom du vil studere videre til NLP Master Practitoner TM er målarbeidet ditt din opptaksprøve.

 

Kollokviegrupper: Alle studenter deltar i kollokviegrupper. I disse gruppene jobber dere med oppgaver, trener på teknikker, diskuterer caser og backer hverandre opp. Alle studenter tilbakemelder at kollokvie arbeidet skaper tilhørighet, øker læringsevnen og danner vennskap. Det forventes at alle studenter møtes til minst en kollokviesamling mellom hver samling i klasserommet, kolokkvie kan gjennomføres via f.eks skype hvis nødvendig.

 

Eksamen: På dette studiet gjennomføres hjemmeeksamen som leveres på slutten av studiet.

 

Praktisering: Vi anbefaler alle studenter å praktisere mens de studerer. Enten på reelle kunder, dersom du har en eksterende praksis, eller på treningskandidater, dersom du er helt ny i bransjen. Dette er fordi læringen fester seg bedre i deg når du praktiserer umiddelbart etter læring. Det gir deg også muligheten til å danne deg en liten kundekrets allerede mens du studerer, slik at du har et yrkesgrunnlag når du er ferdig og at du kan tjene inn litt av studieavgiften mens du studerer. Det er viktig at alle som tilbyr studentbehandling understreker at de er under utdanning. Praktisering gir deg også mulighet til å begynne å tjene litt penger allerede mens du studerer.

 

Påmelding: Du kan melde deg på i skjemaet til høyre. Når du har meldt deg på vil du motta en bekreftelseslink via e-mail. Når du har klikket på den vil du motta betalingsinformasjon som forfaller 10 dager etter påmelding. OBS! Du er ikke sikret plass på studiet før studieavgiften kr 34.999,- er innbetalt eller du har startet delbetaling. Påmeldingen er bindende.

 

Sted: Studiet gjennomføres i lokalene Coaching Kompetanse disponerer i Skippergata 9 i Oslo sentrum. Her har vi et stort klasserom og et flott oppholdsrom rom når dere skal gjøre øvelser, hyggelig spiserom, i tillegg er vi midt i bykjernen med mulighet for utendørs undervisning i parker og restauranter og shopping rett utenfor døren. Adressen er: Skippergata 9, Oslo sentrum, rett ovenfor Operaen med kort avstand til all kollektivtrafikk og gode parkeringsmuligheter. Ved grupper på mer enn 5 personer kan undervisning legges til din arbeidsplass på dagtid/kveld, ta kontakt med skolen direkte eller en av skolens selgere dersom dette er av interesse, slik at vi kan tilpasse opplegget til dere.

 

Datoer: Se i kolonnen til høyre


Vanlig stilte spørsmål:

 

Hva står NLP for?

 

NLP står for Nevro-Linguistisk Programmering og er læren om hvordan vi kan bruke kunnskap om nevrologi og språk til å skape det vi vil ha i livet.

 

Hvor kommer NLP fra?

 

NLP Coaching ble et begrep da Richard Bandler og John Grinder begynte å studere menneskelig adferd og språksystemer på 70-tallet. Richard var veldig entusiastisk i forhold til å avdekke hva som egentlig fungerte, når det gjadt å endre menneskelig adferd og hjelpe folk til å ha det bedre, uten å ty til bruk av medisinering. Gjennom sin likefremme adferd kombinert med en lynende skarp hjerne fikk han innpass og fikk følge i fotsporene til den tidens mest suksessfulle behandlere i USA. Han oppdaget fort at disse menneskene hadde noen helt typiske fellestrekk. Disse fellestrekkene var måten de brukte språket på, evnen til å skape samhørighet med andre og evnen til å lese hvilke nivåer mennesker kommuniserte på både verbalt og kroppslig. Dette satt Richard og John i system via sin Meta Modell TM, som du kan lese om i The Structure og Magic 1 og 2. Videre fikk Richard lov, ofte via Virginia Satir å jobbe med store psykiatriske problemstillinger innen psykiatriske institusjoner i USA, han jobbet også med soldater som kom hjem med krigstraumer. Selv gjorde han mye selvstendig forskning på arbeid med traumer, fobier og læring. NLP er en sammenstilling bygget på alt arbeid Richard og John gjorde på denne tiden. I denne tiden studerte de også hypnosens far Milton H. Erickson og grunlegger av Gestalt terapien Fritz Perls for å neven noen. Siden skilte de to lag og Richard fortsatte veien videre med John La Valle og grunnla The Society of NLP TM, som er NLP slik vi underviser det i dag. For å videreformidle NLP slik det gjøres hos Coaching Kompetanse, må NLP Coaching Traineren gå i lære hos Richard og John i USA i to omganger og forplikter seg til å holde seg stadig oppdatert og i dialog med organisasjonen i USA. Når du studerer hos Coaching Kompetanse, kan du derfor være helt sikker på å motta undervisning av 1. klasse på et internasjonalt anerkjent nivå.

 

Hvordan kan jeg bruke det jeg lærer?

 

Aller først vil du merke en økning av din egen livskvalitet. Du vil merke at du blir mer ressussterk og fylt av mer erergi. Du vil oppleve at når du har flere verktøy til å ordne opp, vil det gi deg en økt opplevelse av orden, kontroll og gjennomføringsevne. Du vil også bli flink til helt naturlig å gi deg selv gode, velfortjente pauser som bygger deg opp og beriker livet ditt. Du vil merke at du kommuniserer bedre, ditt sosiale liv bedres og du får ryddet opp i grums, personlige konflikter og arr fra fortiden. Du vil også merke at du presterer bedre på jobb og at familielivet fungerer bedre. Og best av alt, du vil forstå at det å bygge den fremtiden du vil ha, er enklere enn du ville trodd. Alt dette fordi du lærer hvordan å sette deg i lederstolen i eget liv og skape det livet du ønsker deg. Det er derfor NLPere er så misunnelsesverdig fornøyde hele tiden :) Det kan du også bli, på ordentlig.

 

Dersom du allerede jobber med mennesker, vil du oppleve gleden av å videreformidle det du har lært til de menneskene du jobber med og du vil oppleve å skape bedre resultater i andre.

 

Dersom du vil jobbe profesjonelt som NLP Coach TM får du her anledning til å sette det du lærer ut i livet og begynne å jobbe med å bygge opp en kundekrets, mens du får muligheten til å studere videre mot NLP Coach TM tittelen.

 

NLP Coaching er ikke bare en utdanning, det er en livsstil. Når du har lært NLP er det med deg resten av livet.

 

Må jeg ville bli coach for å studere NLP Practitoner?

 

Absolutt ikke. Som regel består klassene våre av 50% studenter som vil bruke NLP i sin jobb/praksis, og 50% studenter som bare vil lære for å glede seg selv og de rundt seg.

 

Er utdannelsen min verdsatt?

 

Ja, din utdannelse er verdsatt, både her i Norge og interntasjonalt. Enhver arbeidsgiver vil se det som et stort pluss at du har en utdanning innen NLP Coaching, særlig dersom du jobber med mennesker/omsorg eller innen ledelse.

 

Din utdannelse er også verdsatt i samfunnet, dersom du søker det opp, vil du finne at mange forfattere, bedriftsledere og mennesker innen film/teater, media, og alle slags yrker innen omsorg har studert NLP, du vil også se at mange politikere og psykologer har NLP trening.

 

Din utdannelse er i tillegg verdsatt offentlig. Når du etter ditt 2. studieår mottar din sertifisering som NLP Master Practitioner TM, kan du søke opptak i organiasjonen NLH som er en av Norges største foreninger for Alternative Behandlere, gjennom NLH vil du ha en sterk forening i ryggen og motta yrkesforsikring dersom du ønsker det. Som medlem av NLH med VEKS kurs (et kurs i etikk og moral), kan registrere deg i Alternativregisteret i Brønnøysund og får gjennom det muligheten til å jobbe momsfritt som utøver.

 

Din utdannelse er internasjonalt anerkjent gjennom The Society of NLP TM, du som studerer ved en Bandler skole som Coaching Kompetanse kan jobbe med coaching verden over under et kjent varemerke og nå som rimelige reisemuligheter er stadig mer utbredt og vi har internett og Skype som  introduserer oss for stadig nye muligheter, har du i praksis hele verden som arbeidsplass etter endt utdanning, dersom du ønsker det.

 

Din NLP utdannelse er en gave du gir deg selv, som fortsetter å vare livet ut :)

 

Hvor lang er NLP Coach utdannelsen?

 

NLP Coach TM utdannelsen er tredelt. Det er her viktig å understreke at hver del er avsluttende og at det markeres med en sertifisering. Det innebærer at det er du selv som bestemmer hvor langt du vil gå og hvor lang tid du vil bruke. Selv studenter som bare er med første semester, sitter igjen med en verdifull sertifisering og masse kunnskap.

 

Du starter med NLP Practitoner TM hvor du selv er i fokus og hvor du går i dine egne prosesser og bruker det du lærer hovedsaklig i ditt eget liv.

 

På NLP Master Practitoner TM går vi videre og du får lære å jobbe aktivt med andre mennesker, enten du vil gjøre det som hobby, til bruk i nåværende jobb, eller som privatpraktiserende coach. Du vil få våre skreddersydde program for å jobbe profesjonelt med NLP Coaching.

 

På NLP Coach TM semesteret får du lære vårt komplette program for å jobbe profesjonelt som NLP Coach TM. Du får lære internasonalt anerkjente modeller brukt av bl.a CocaCola, Apple og IBM for å nevne noen. Dette er modeller du kan bruke både i bedriftscoaching, grupper/team, i familier eller i en-til-en arbeid. Vi bruker mye tid på å trene deg til å jobbe profesjonelt som NLP Coach TM.

 

Må jeg melde meg på til alle stegene i studiet?

 

Nei, hos oss velger du det som passer for deg. Du kan ta 10 dagers kurset Enhance Your Life, NLP Practitoner TM, NLP Master Practitoner TM eller NLP Coach TM, akkurat slik du ønsker. Det som er viktig for oss, er å vise NLPens vidunderlige verden til så mange som mulig.

 

Kan jeg studere i eget tempo?

 

Til en viss grad. Vi anbefaler at du tar semestrene direkte etter hverdandre fordi det er til hjelp for deg å ha all læring friskt i minne når du studerer. Du kan ta et års pause mellom hvert semester dersom du ønsker det, men du må da ta eksamen på ditt forrige studie på nytt, slik at vi vet at du har læringen friskt i minne. Dersom du vil tilbake til skolen for å studere videre etter mer enn enn år, vil du bli bedt om å delta gratis på ditt forrige semester samtidig som du tar det neste. Slik at du er helt oppdatert.

 

Er utdanningen støttet av NAV?

 

Vi har hatt studenter hos oss som har fått sin utdanning dekket av NAV, flere har også fått sin NLP utdanning dekket av sin arbeidsgiver. Ta kontakt med skolen dersom dette er aktuelt for deg, så ordner vi det nødvendige papirarbeidet og holder dialogen med NAV, det er vi vant til.

 

Har du flere spørsmål?

 

Da er du hjertelig velkommen til å maile skolen til: post@coachingkompetanse.no

 

 

Copyright @ All Rights Reserved