KURS OG COACHING I DIN BEDRIFT

COACHING KOMPETANSE

Flotte lokaler i Oslo sentrum, undervisningen gjennomføres som helgemoduler, eller på din egen arbeidsplass på dag/kveld dersom dere er flere enn 5 personer (egne priser gjelder for grupper, ta kontakt)

Hadde det ikke vært deilig om du hadde en profesjonell, utenforstående coach, som du kunne tilkalle ved behov?


Enten det gjelder et foredrag på et arrangement, et kurs i motivasjon og effektivisering, eller en-til-en samtaler med personalet. Hva du enn behøver, kan det skreddersys til deg og din bedrift, til en pris du har råd til.


Alle bedrifter trenger en coach for å få det beste ut av sine ansatte, men de færreste trenger å ha en hele tiden


I slike perioder kan det være lurt å leie inn en ekstern coach som ikke kjenner noen i bedriften fra før, som ser alle med nye øyne, en profesjonell med trening i å hjelpe og forbedre.


Etter 10 år som leder i motebransjen, bla H&M har jeg lang og bred erfaring innen privat næringsliv og forstår hva som behøves, som aktiv politiker har jeg erfaring i brobygging, med å jobbe med store, sammensatte grupper og etter 10 år som praktiserende coach har jeg veldig mye erfaring i å jobbe med mennesker i alle faser av livet.


Det er ingen grunn til at du som bedriftsleder skal ta de vanskelige samtalene med dine ansatte, eller at du alene skal bære ansvaret for motivasjon, effektivisering og snuoperasjoner. Det kan du leie meg til å gjøre, slik at du kan konsentrere deg om det du er god på, å styre bedriften din.


Alt du behøver å gjøre, er å ta en telefon så snakker vi sammen om hva du behøver, så tilpasser vi det du behøver til deg og din bedrift.


Det er mange gode grunner til å engasjere en coach for å øke bedriftens resultater og trivsel. Det er veldig dyrt å ha ansatte som med vilje eller uten å være klar over det gjør at dere leverer dårligere restulater enn nødvendig.


Kanskje har du en HR avdeling allerede, men opplever at den ikke mestrer å få de restultatene du er ute etter? Det skyldes som regel at de kjenner bedriften og personalet for godt. Du behøver en som kommer utenfra av og til for å friske opp og løfte energien.


Det kan også hende bedriften står overfor tøffe samtaler med ansatte som HR avdelingen kanskje skal skånes for, da kan det også være lurt å leie inn en profesjonell utenfra.


Det samme gjelder om du har personale som gjennomgår personlige kriser som sorg, sykdom, skilsmisse eller annet. Det kan være veldig skadelig for din bedrift. Kanskje vil ikke den det gjelder åpne seg for dine HR ansatte fordi det blir for nært, da kan det også være lurt å leie inn en coach som vedkommende kan snakke med for å komme raskere tilbake til seg selv igjen.


Eller kanskje behøver dere bare ny giv før eller etter en tøff periode, da kan det være lurt å gjøre et event rundt målcoaching, teambuilding eller lifecoaching.


Jeg kan også tilby arbeid etter GROW modellen, LEAN, og 360 analyser


Vanlige situasjoner der en coach kan være til hjelp kan være:


Har du interne stidigheter i små eller store avdelinger?

Strever en eller flere med motivasjonen?

Er firmakulturen inne i en negativ spiral?

Strever dere med å fornye dere?

Går effektivieten ned?

Lar de ansatte seg distrahere av private problemer, eller bruker de for mye av arbeistiden på sosiale medier eller utenomsnakk?

Sliter dere med lav arbeidsmoral og baksnakking?


Alle problemstillingene ovenfor koster bedriften din penger, ved å eliminere de, vil dere få en bedre, mer innbringende arbeidshverdag og årsresultater som er verdt å feire.


Coaching Kompetanse tilbyr også en rekke standardkurs som kan holdes i deres lokaler eller et annet sted, dersom du ønsker å holde kurset utenfor arbeislokalene. Pris pr deltager på disse kursene er 3.999,- pluss evt lokalleie. Har du bare en eller to ansatte som disse kursene er aktuelle for, kan de delta når de holdes i klasserommet hos Coahing Kompetanse, se i så fall vår kursside for datoer. De standardiserte kursene kan du lese om nedenfor:

COACHINGENS GRUNNPRINSIPPER

Er du nysgjerrig på NLP Coaching og har lyst til å lære deg de mest grunnleggende prinsippene innen coaching er dette kurset for deg. Du vil etter kurset oppleve å kommunisere bedre, forstå andre bedre og ha et bedre overblikk og grep på dine omgivelser.


Dato: Tilpasset din bedrift

Sted: I din bedrift eller et annet egnet lokale

KOMMUNIKASJONS STRATEGI

Vil du lære å kommunisere mer tydelig og oppnå bedre resultater med din kommunikasjon? Vil du bli flinkere til å forstå hva andre egentlig mener? Da er dette kurset for deg. I tre dager får du fordype deg i kommunikasjonsverktøyet Meta Modellen, en av grunnstenene i NLP Coaching


Dato: Tilpasset din bedrift

Sted: I din bedrift eller et annet egnet lokale

Vil du lære å coache deg selv og andre til et sunnere, lykkeligere, balansert liv? Da er dette kurset for deg. I løpet av disse tre dagene, vil du få lære et komplett system og flere NLP øvelser som hjelper deg å skape det livet du eller den du jobber med ønsker å leve i. Dette er et kurs som egner seg for ledere og HR ansatte som forstår verdien av at mennesker som fungerer godt privat også fungerer godt på jobb og som vil lære å hjelpe bedriftens personale med nettopp dette.


Dato: Tilpasset din bedrift

Sted: I din bedrift eller et annet egnet lokale

LIFE COACHING

PÅ DYPT VANN (Meta Programmer)

Lær hemmelighetene om hva det er som egentlig beveger og påvirker oss mennesker. Hvert menneske bygger gjennom livet sitt unike system for å fungere og håndtere verden. Gjennom å kjenne igjen disse systemene, kan du identifisere de, endre de og til og med installere de. Dette er spennende arbeid. Dette er et kurs som egner seg for ledere og HR ansatte som forstår verdien av at mennesker som fungerer godt privat også fungerer godt på jobb og som vil lære å hjelpe bedriftens personale med nettopp dette.


Dato: Tilpasset din bedrift

Sted: I din bedrift eller et annet egnet lokaleMÅLCOACHING

Vil du lære å sette gode, oppnåelige mål for deg selv og andre, enten privat eller på jobb? På dette 3 dagers kurset vil du få lære en komplett fremgansmåte som er enkel å bruke. Du får også lære mange verdifulle NLP teknikker og vil få tid til å bruke det du lærer praktisk i klasserommet.

Dato: Tilpasset din bedrift

Sted: I din bedrift eller et annet egnet lokale

GUIDET MEDITASJON og GONGBAD

By dine ansatte på en velværeopplevesle med meditasjoner, selvutviklingsoppgaver, yoga og gonbad. Dette kurset kan gjøres som en kveld eller over flere dager etter behov.
Dato: Tilpasset din bedrift

Sted: I din bedrift eller et annet egnet lokale

Vil du lære å coache familier, par, foreldre/barn relasjoner eller hjelpe familier gjennom skilsmisseprosesser? På dette 3 dagers kurset får du et komplett rammeverk å jobbe etter. Dette er et kurs som egner seg for ledere og HR ansatte som forstår verdien av at mennesker som fungerer godt privat også fungerer godt på jobb og som vil lære å hjelpe bedriftens personale med nettopp dette.
Dato: Tilpasset din bedrift

Sted: I din bedrift eller et annet egnet lokale

FAMILIE COACHING