Bli med på våre spennende 3 dagers kurs. Kursene er åpne for alle enten du vil lære for egen interesse og glede eller du er en profesjonell som ønsker faglig påfyll og utvidelse av din plattform. Vi tilbyr en rekke 3 dagers kurs innen NLP Coaching, alle 3 dagers kurs koster kr 3.999,-.

COACHING KOMPETANSE

Flotte lokaler i Oslo sentrum, undervisningen gjennomføres som helgemoduler, eller på din egen arbeidsplass på dag/kveld dersom dere er flere enn 5 personer (egne priser gjelder for grupper, ta kontakt)

NLP

KURS

Praktisk informasjon om våre 3 dagers kurs:


* For påmelding til våre 3 dagers kurs, send en e-mail til: post@coachingkompetanse.no

I mailen skriver du hvilket kurs det gjelder, ditt navn, adresse, telefonnummer og e-mail.

* Etter påmelding vil du motta en faktura på kursavgiften, den forfaller 10 dager etter påmelding. Du er ikke sikret plass på kurset før kursavgift er betalt.

* Undervisningstid: Kveldstid 16.15 til ca 20.45 og dagtid 10.00 til ca 16.00

* Pris: Alle 3 og 4 dagers kurs koster kr 3.999,-.

* Sted: Skippergata 9, Oslo sentrum

COACHINGENS GRUNNPRINSIPPER

Er du nysgjerrig på NLP Coaching og har lyst til å lære deg de mest grunnleggende prinsippene innen coaching er dette kurset for deg. Du vil etter kurset oppleve å kommunisere bedre, forstå andre bedre og ha et bedre overblikk og grep på dine omgivelser.


Dato: 30. aug til 1. sept 2019

Sted: Skippergata 9, Oslo sentrum

KOMMUNIKASJONS STRATEGI

Vil du lære å kommunisere mer tydelig og oppnå bedre resultater med din kommunikasjon? Vil du bli flinkere til å forstå hva andre egentlig mener? Da er dette kurset for deg. I tre dager får du fordype deg i kommunikasjonsverktøyet Meta Modellen, en av grunnstenene i NLP Coaching


Dato: Dato for vår 2020 publiseres høsten 2019

Sted: Skippergata 9, Oslo sentrum

LIFE COACHING

Vil du lære å coache deg selv og andre til et sunnere, lykkeligere, balansert liv? Da er dette kurset for deg. I løpet av disse tre dagene, vil du få lære et komplett system og flere NLP øvelser som hjelper deg å skape det livet du eller den du jobber med ønsker å leve i.


Dato: Dato for vår 2020 publiseres høsten 2019

Sted: Skippergata 9, Oslo sentrum

PÅ DYPT VANN (Meta Programmer)

Lær hemmelighetene om hva det er som egentlig beveger og påvirker oss mennesker. Hvert menneske bygger gjennom livet sitt unike system for å fungere og håndtere verden. Gjennom å kjenne igjen disse systemene, kan du identifisere de, endre de og til og med installere de. Dette er spennende arbeid.


Dato: Dato for vår 2020 publiseres høsten 2019

Sted: Skippergata 9, Oslo sentrum

MÅLCOACHING

Vil du lære å sette gode, oppnåelige mål for deg selv og andre, enten privat eller på jobb? På dette 3 dagers kurset vil du få lære en komplett fremgansmåte som er enkel å bruke. Du får også lære mange verdifulle NLP teknikker og vil få tid til å bruke det du lærer praktisk i klasserommet.

Dato: 23-25 august 2019

Sted: Skippergata 9, Oslo sentrum

HYPNOSE & GUIDET MEDITASJON

Synes du Meditasjon, Hypnose og HypnoTerapi høres spennende ut? På dette 3 dagers kurset får du lære hvordan hypnoterapi fungerer og hvordan du utfører det, du får lære det hypnoterapeutiske språket Milton Modellen og du får flere NLP teknikker. Vi trener mye praktisk i klasserommet.


Dato: Dato for vår 2020 publiseres høsten 2019

Sted: Skippergata 9, Oslo sentrum

Vil du lære å bruke hypnose og NLP profesjonelt for å hjelpe mennesker med røykeslutt, vektreduksjon, før/under/etter svangerskap, ufrivillig barnløshet, sceneskrekk og selvtillit? Dette 4 dagerskurset lærer deg alt du trenger, deltagelse krever at du tar et nettkrus i metode før du kommer hvis du ikke har tatt kurset hypnose og guidet meditasjon tidligere. For deltagere som trenger nettkurs tilkommer en kursavgift på kr 1999,-.


Dato: Dato for vår 2020 publiseres høsten 2019

Sted: Skippergata 9, Oslo sentrum

PROFESJONELL HYPNOTERAPI

FAMILIE COACHING

Vil du lære å coache familier, par, foreldre/barn relasjoner eller hjelpe familier gjennom skilsmisseprosesser? På dette 3 dagers kurset får du et komplett rammeverk å jobbe etter. Deltagelse på kurset krever at du har tittelen NLP Practitoner fra en Dr. Richard Bandler skole, godkjent av The Society of NLP


Dato: 14-16 juni 2019

Sted: Skippergata 9, Oslo sentrum